Fysioterapeut og Rytmisk massør

Annemarie Kondrup Larsen

Annemarie Kondrup, uddannet fysioterapeut og Rytmisk Massør

Jeg blev uddannet som fysioterapeut i 1984, og har siden da arbejdet på klinik og som distriksfysioterapeut indtil 2003.  Allerede i 2001 blev jeg færdig som Rytmisk Massør i Tysland fra Dr. Margeretha Hauschka Schule fur Rytmishe Massage.

Jeg er glad for begge mine uddannelser! Det er værdifuldt at have en almindelig sundhedsfaglig uddannelse, når man praktisere som alternativ behandler.

I 2002 startede jeg så småt egen praksis i Silkeborg i Klinikken på Vestergade 45b, hvor 5 andre alternative behandlere har til huse.

Da jeg ønskede at samarbejde med andre faggrupper i mit arbejde, fik jeg i 2005 kontakt med levefællesskaberne på Hertha og Tornsbjerggaard. Her er jeg kommet siden, hvor jeg giver behandlinger til beboerne, de voksne udviklingshæmmede, og holder konferencer om beboerne med pædagogerne.

Børn har også stor glæde og gavn af den Rytmiske Massage. Børnene i den lille specialklasse på Rudolf Steiner Skolen i Silkeborg får behandlinger hver uge.

Til slut vil jeg nævne at jeg i 2012 fik den mulighed at arbejde i et vikariat som Rytmisk Massør på Vidar-klinikken i Stockholm. Vidar-Klinikken er den eneste klinik vi har i Skandinavien med integreret medicin og terapi.

Jeg har givet kurser i:

  • Organmassage for Alternative behandlere og massører.
  • Rytmisk Indsmøring for pædagoger som arbejder med udviklingshæmmede.